woensdag 15 september 2010

Recept: Spinazi met blauwaderkaas

Recept voor 2 personen

Ingrediƫnten
  • Diepvriesspinazie, 200 gram
  • Blauwaderkaas (bijvoorbeeld Roquefort), 200 gram
  • Spekjes, 250 gram
  • Pasta, 200 gram
  • Allesbinder, circa 1 eetlepel
  • olijfolie, 1 eetlepel
Bereiding
  • Diepvriesspinazie op laag vuur verwarmen, geen water of zout toevoegen, regelmatig omscheppen tot alles kookt;
  • Kook de pasta volgens voorschrift;
  • Bak de spekjes uit op laag vuur;
  • Giet de spinazie af en roer de kaas er doorheen totdat deze gesmolten is
  • Meng de uitgebakken spekjes door de spinazie;
  • Bind het overgebleven vocht met allesbinder;
  • Meng de pasta door de spinazie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten