dinsdag 7 september 2010

Go Away: David is grappig

David Thorne schrijft nepmails aan nietsvermoedende slachtoffers. Het resultaat na een lange briefwisseling is meestal dat zijn slachtoffer zegt: go away. Maar voordat dat gebeurt ligt de lezer van de correspondentie al helemaal in een stuiptrekking van het lachen.

David is ongelooflijk grof. Iemand die hem voor homo uitmaakt krijgt een recensie over zijn vrouw, nadat David de Facebookfoto's heeft bekeken: "Some men enjoy dancing with other men without their tops on while others prefer the company of a woman two KFC family buckets away from upsetting the planet's rotational axis." Niet alleen homofoben krijgen er van langs, ook kattenliefhebbers, religieuzen en emo's: "Although hardly an emo, I understand their pain. If I looked in the mirror and saw an anorexic version of Pugsly Adams staring back at me I would probably start cutting myself as well."

Wat ook zeker aanspreekt is dat David een generatiegenoot is. Dat blijkt als hij de vragen van de telefooncentrale allemaal beantwoordt met "exterminate" met een robotstem. Of hij herinnert je aan die foute jaren-tachtig bands, Buck Rogers of het haar van Simon le Bon.

27bslash6.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten